beach volleyball

De zaal competities zijn weer achter de rug en het mooie weer is in aantocht. Dat is het moment dat we weer lekker naar buiten gaan om te volleyballen. Na de meivakantie gaan we weer beachvolleyballen op sportcomplex de Waaie!

Voor de CMV Jeugd worden er om woensdagavond trainingen gegeven en voor de ABC Jeugd en de senioren worden een tweetal competities georganiseerd.

CMV Jeugd

Van woensdag 10 Mei tot en met 5 Juli gaan we weer beachvolleyballen. De trainingen zijn van 18:30 - 19:30 en worden verzorgd door Karin en Marije.

In het begin is het nog best een beetje koud. Dan is het lekker om de kinderen sokken aan te doen en wat warmere kleren. Schoenen heb je niet aan bij beachvolleybal, want dat speelt heel lastig.  

Jeugd Competitie

Van 9 Mei tot en met 4 Juli wordt er op de dinsdagavond gespeeld. Er wordt iedere avond twee wedstijden gespeeld. De eerste wedstijd start om 19:00 uur en de tweede om 19:45 uur. We verwachten iedere avond om 20:30  klaar te zijn.

Senioren Competitie

Iedereen die in de zomermaanden even lekker een aantal wedstrijdjes wil spelen, is van harte welkom. Voorafgaand aan deze competie wordt je team door middel van een selectie ingedeeld in een poule die bij je speelniveau past. Dit jaar doen we dat bij de senioren door middel van een queen/king of the court voorronden.

Van 11 Mei tot 7 Juli wordt er op donderdag en vrijdagavond gespeeld. Het wedstrijdschema volgt na dat we d.m.v. queen/king of the court wedstrijden op 11 en 12 mei een voorronde hebben
gespeelt. De nummers 1,2 en 3 vormen een poule en de nummers 4,5,en 6 vormen een poule. We proberen het schema zo te maken dat je meestal 2 wedstrijden per avond speelt.

Team aanvoerder informeert zelf zijn eigen team leden wanneer ze moeten spelen en indien er door weersinvloed geen doorgang kan plaats vind.

Het inschrijf geld is voor niet VoVeSa teams á €25,- per team Dit kun je overmaken naar

NL74 RABO 01377.89.939

o.v.v BC + team naam

Teams die de eerste wedstrijd van de avond (19:00) spelen bouwen het net op en rollen de afdekzeilen naar de achter kant van het veld(alleen zandzakjes aan de zijkanten weg nemen en dan zeil over de achterlijn trekken. Is er 18:55 nog niemand met een sleutel zet dit dan in de Beach2022 app of bel 06 45 44 84 06
Na de laatste wedstrijd ruimen de teams gezamenlijk het veld op veegt het zand weer in de bak en zorgt dat het afdekzeil storm vast wordt aangebracht

Uitslag : eerst genoemde team stuurt per whatsapp de uitslag naar
Beach2023App Dit doe je als volgt : 

Team naam 1 - Team naam 2 21-19,16-21 ,15-13

Er zijn twee kleedkamers met douches aanwezig laat die netjes achter aub
Uitslagen zijn terug te vinden op onze website www.vovesa.nl
Het is niet toegestaan glaswerk mee naar het veld te nemen