Toernooien

Visual Sportcampus Zuiderpark

Van 15 t/m 18 juni 2017 vindt in Den Haag een uniek volleybalevenement plaats. Op de gloednieuwe Sportcampus Zuiderpark komen de FIVB World Tour Beachvolleybal en de FIVB World League Volleybal samen. Het is voor het eerst dat beide toernooien op hetzelfde moment op één locatie worden gespeeld.

Inschrijving Beachvolleybaltoernooi Appelscha 2 juli 2016

De inschrijving is geopend tot 5 juni 2016.

Beste volleyballers,

Graag maak ik jullie er op attent dat ook dit jaar het ITCG/DKV toernooi zal worden georganiseerd! Het 33ste toernooi staat komend jaar gepland op 3, 4 EN 5 JUNI en is het grootste indoor/outdoor volleybaltoernooi van Noord-Nederland. Het wordt georganiseerd door de drie studentenvolleybalverenigingen van Groningen: Donitas, Kroton en Veracles. Op dit toernooi is elk team welkom, van recreanten t/m eredivisie, en spelen teams uit de derde divisie en hoger indoor en spelen de recreanten t/m hoofdklasse outdoor op grasvelden. Naast een mooi volleybalweekend, zullen er ook allerlei andere leuke activiteiten en gezellige feesten worden georganiseerd, waaronder een spectaculair openingsfeest in thema. Het thema van dit jaar is inmiddels bekend: TERUG IN DE TIJD! Dus kom verkleed als prehistorische holbewoner, een rolschaatser uit de jaren '80 of als middeleeuwse prins of prinses. Wees creatief, alles is mogelijk!

Voor deelnemers die niet uit de regio Groningen komen, bieden wij de mogelijkheid aan om te blijven slapen op onze camping. Dit kan tegen een scherpe prijs in combinatie met o.a. ontbijt op locatie. Gelieve vooraf een plek reserveren i.v.m. de beschikbaarheid. Interesse? Aanmelden kan via www.dkvtoernooi.nl. Like onze facebookpagina ITCG/DKV Toernooi voor de laatste updates en nieuwtjes omtrent het toernooi. Voor overige vragen of opmerkingen kan gemaild worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

We hopen jullie te zien 3, 4 en 5 juni!

Namens het DKV-bestuur,

Karin te Grootenhuis Secretaris 2015-2016

Beste (beach)volleyballers,

Bij deze nodig ik uw volleybalvereniging uit voor een beachvolleybaltoernooi op zondag 31 januari 2016. U kunt een team opgeven door een inschrijfformulier in te vullen en naar mij terug te sturen. De teams worden ingedeeld op niveau. Op deze manier kan iedereen op zijn/haar eigen niveau meedoen aan dit toernooi.

De 3e en 4e klasse valt in de categorie laag. De 1e en 2e klasse valt in de categorie midden en de topklasse en divisie valt in de categorie hoog.

Dit toernooi wordt georganiseerd door Beachsport Groningen.

Inschrijven kan tot uiterlijk zondag 17 januari 2016 en kost € 15,- per team.

Zodra u het inschrijfformulier heeft ingevuld en u heeft betaald, krijgt u een bevestigingsmail over de aanmelding. Mocht u vragen hebben dan kunt u mij terug mailen of bereiken op onderstaand telefoonnummer.

Met vriendelijke groet,

Mark van der Molen
Student Alfa-college Sport & Bewegen
06 - 25 08 36 70

Opening BeachvolleybalJoure en oproep FrieseMerenCircuit en Junior regiobeachtoernooi.

Beste volleyballer,

Het zaalvolleybalseizoen loopt langzaam op zijn eind. Veel volleyballers verruilen in de zomermaanden de zaal voor het zand. Wil je meer dan alleen een paar toernooitje spelen? BeachLeeuwarden biedt in de weken tussen de mei- en zomervakantie beachvolleybaltraining aan. Zo kun je je individueel of samen met je beachpartner voorbereiden op het beachseizoen.

Het beachseizoen van 2015 staat weer voor de deur! En dit wordt niet zomaar een seizoen. De volleybalwereld staat deze zomer helemaal in het teken van de WK Beachvolleybal dat dit jaar in Nederland gehouden wordt.