Nieuws

corona vovesa

Naast de algemene regels die zijn opgenomen in het algemeen protocol Verantwoord Sporten zijn in overleg met het Sportcentrum De Bildtse Slag een aantal aanvullende maatregelen opgesteld voor het gebruik van de sporthal en kantine.

beach volleyball

Na maanden wachten, binnen zitten, je teamgenootjes moeten missen en wat allemaal nog meer, gaan we eindelijk weer volleyballen.

jsa header

Hallo volleyballiefhebber,

 

Zet je samen met ons nog even de eindsprint in de komende weken. Doe je boodschappen bij de Poiesz en krijg sponsormunten.

Hoe meer sponsormunten we in onze koker in Sint Annaparochie krijgen hoe meer we kunnen doen voor de jeugd van onze vereniging.

Deze week is de spaarsprinter heerlijke aardbeien. Altijd lekker...

vovesa bingo

Doe je ook mee vrijdag 2 April 20:00, aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer info zie deze brochure.

corona vovesa

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor onze vereniging.

banner

We mogen weer meedoen dit jaar, help jij onze vereniging aan een mooi sponsorbedrag?

Hoe kun je dat doen? Doe je boodschappen bij de Poiesz en let op de actie artikelen. Verzamel de munten die je hiervoor krijgt en zorg dat ze in het Filiaal in Sint Anne in de spaarpot/koker van VoVeSa komen. Zie ook de brochure

Iedereen die ons hierbij een handje wil helpen alvast bedankt. 

 

oliebollenQuiz

Woensdagavond om 20:00 uur was te zover de VoVesa Oliebollen Quiz ging online. 50 vragen over van alles en nog wat VoVeSa, Sport, Film, Muziek, Algemene kenis en (minder) bekende Nedelanders. Een quiz voor het hele gezin dus. De quiz werd online via Kahoot gehouden.

fijnefeestdagen

De VoVeSa nieuwsbrief van December 2020 staat online.
Bekijk de nieuwsbrief hier.

Sporthal leeg

Volleyballers, Helaas hebben vanavond van onze minister president te horen gekregen dat we 5 weken in een volledige lockdown gaan. Een van de maatregelen is dat er geen binnensporten uitgeoefend mogen worden tot ten minste 20 januari.

De VoVeSa nieuwsbrief van November 2020 staat online.
Bekijk de nieuwsbrief hier.