Beste volleyballiefhebber,

Graag en met trots informeren we je voorafgaand aan de gefaseerde lancering van de campagne over het moois dat komen gaat. 2015, hét volleybaljaar! De volleybalwereld maakt zich op voor 2 unieke topsportevents in Nederland.
In 2015 vindt zowel de WK Beachvolleybal als het EK Volleybal Dames plaats in ons land! Een geweldige kans om het volleybal samen met elkaar een enorme boost te geven! Join Volleyball!
Vanuit het ministerie van VWS en provinciale en lokale overheden zijn er niet alleen subsidies voor deze topevenementen. Er zijn ook middelen beschikbaar voor andere sportstimulering bij het basis- en voorgezet onderwijs en andere side events die bijdragen aan het succes van deze twee grote kampioenschappen.
Hierdoor is het mogelijk een grootse promotiecampagne te ontwikkelen en met alle betrokkenen (verenigingen, promotors, speelsteden en sponsors) uit te rollen om het Volleybalvirus in Nederland te verspreiden. De campagne Join Volleyball! heeft drie doelen: het aantal volleyballers te laten groeien, de positie van volleybal als (school)sport te versterken en te zorgen voor volle oranje tribunes bij de twee topevents.
Via deze link vind je de campagne in een notendop (klik rechtsonder voor volledig scherm). Vanaf nu zal de campagne steeds meer zichtbaar worden. Ledenspecial
Deze week valt de ledenspecial Join Volleyball! op de mat bij al onze leden, dat zijn bijna 94.000 huishoudens. Het blad is een initiatief van de ‘3-eenheid’ Nevobo, TIG (promotor WK) en Shivers (promotor EK) en zorgt ervoor dat alle leden op de hoogte zijn van al het moois dat komen gaat. En natuurlijk hopen we dat iedereen meedoet op de manier die bij hem/haar past, door bijvoorbeeld: te organiseren, te komen kijken, te trainen, te fluiten, het volleybal te promoten.
Kortom door mee te doen, vandaar Join Volleyball! Voor clubs Ook clubs kunnen profiteren van de mogelijkheden die de twee topevenementen en de subsidies bieden.
Zo kan subsidie gekregen worden voor het geven van clinics en de organisatie van toernooien met een open inschrijving. Informatie Help je mee het V-virus te verspreiden? Join! Meer informatie over de campagne vind je op onze website www.volleybal.nl/join.
Namens het hele campagneteam en iedereen die zich inzet voor dit megaproject,
Met vriendelijke groet,
Michel Everaert,
Programmadirecteur WK, EK & Events