Van woensdag 30 mei tot zondag 3 juni vindt het EK Beachvolleybal in Scheveningen plaats.
Tijdens het EK Beachvolleybal 2012 te Scheveningen wordt onder de vlag van de CEV het Summer Festival 2012 georganiseerd. Dit 5-daagse festival zal in het teken staan van Top- en Breedtesport, kennis en organisatie. Vijf dagen lang wordt er een uniek programma aangeboden in samenwerking met vele partners vanuit binnen en buitenland. Een jaarlijks terugkerend festival waar iedereen welkom is! Voor verschillende doelgroepen zijn er activiteiten georganiseerd.


Het programma van het festival is heel divers en voor alle doelgroepen. De jeugd kan op woensdag 30 mei deelnemen aan clinics en toernooien, waarna ze bij de Meet & Greet handtekeningen kunnen verzamelen van diverse toppers! Op donderdag 31 mei kun je getuige zijn van politiemensen die tegen elkaar strijden of studenten die elkaar laten zandhappen. Vrijdag 1 juni wordt een groot bedrijventoernooi gespeeld. De zaterdag is de dag van de kwart- en halve finales. Daarnaast kun je terecht op de beachbeurs, waar veel informatie wordt gedeeld en spectaculaire demonstraties te zien zijn. Bestuurders, scheidsrechters en trainers/coaches kunnen interessante masterclasses volgen en er wordt tevens een "Train de Beachtrainer" georganiseerd voor startende beachtrainers. Tot slot worden op zondag 3 juni de finales gespeeld. Klik hier voor meer informatie voor het uitgebreide programma.

Heb je de informatie al gelezen en wil je je inschrijven dan kan dat via onderstaande formulieren:
KBSS @ the beach – volgt spoedig
CMV @ the beach - inschrijven
School @ the beach - inschrijven
Jeugd @ the beach - inschrijven
Nederlands Studenten Kampioenschap beachvolleybal - inschrijven
Bedrijventoernooi - volgt spoedig
Masterclasses voor o.a. bestuurders - inschrijven
Train de Beachtrainer workshop - inschrijven

EK Beachvolleybal

De maand juli betekent in Assen: zand op het Koopmansplein! Ruim 3 weken lang zullen er diverse beachactiviteiten worden georganiseerd. Zo vind er op 12 en 13 mei het Misker Eredivisie Beachvolleybal Emmen Men Open 2012 plaats en op 13 en 14 juli een Eredivisie Beachvolleybal toernooi plaats voor Dames. Vervolgens begint op dinsdag 17 juli het EK Beachvolleybal onder 23 jaar. Een aantal zeer talentvolle beachvolleyballers uit Nederland zullen hieraan meedoen, waaronder de ambassadeurs van dit toernooi: Christiaan Varenhorst en Jolien Sinnema.
De website van het toernooi is nu online, kijk op www.ekbeach23.nl voor meer informatie.

Beachcircuit voor jeugd en senioren

Van al die beachvolleybalevenementen op topniveau krijg je natuurlijk zelf ook zin om te spelen: doe ook mee aan één of meerdere toernooien uit het Junior of Senior Beachcircuit Noord.
Klik hier voor een overzicht van alle toernooien en om je in te schrijven.

Een mooie zomer gewenst allemaal. See you @ the beach!