Inzamelactie jeugdsponsormunten, VoVeSa in de Poiesz

Zaterdag 3 maart 2012 hebben een aantal jeugdspeelsters van VoVeSa in de Poiesz supermarkt van St. Annaparochie gestaan.
Doel was om mensen te stimuleren hun Jeugdsponsormunten in de koker van VoVeSa te doen. Ik kan u vertellen dat dit goed is gelukt!

Poeisz Jeugsponsoractie 2012
's Morgens beten Annelies en Ilse de spits af. Daarna waren Amber, Eline de Ruiter en Eline Boersma aan de beurt. In de middag namen Amarens, Sanne en Alinda het stokje over. Toen de laatste 3 meiden begonnen was de eerste koker van VoVeSa al vol en lag er een flinke bodem in de tweede koker. Als laatste vroegen Marrit en Mila de mensen hun munten in de koker van VoVeSa te doen. Af en toe lieten de meiden hun volleybalkunsten aan het boodschappend publiek zien. Dat zag er goed uit!
De klanten mochten verder voor 2 munten een gokje wagen om te raden hoe groot het jeugdvolleybalveld is en hoe hoog het net bij de jeugd staat. Het kleiner publiek mocht voor 2 munten grabbelen in de grabbelton. Aan het einde van de dag was de tweede koker van VoVeSa ruim gevuld met munten.

Klik hier voor de foto's.

Goed werk meiden!!