In de afgelopen jaren zijn er leden gestopt met volleybal, omdat zij niet meer dan twee dagen per week wilden of konden volleyballen. Maar het mooie spelletje werd wel gemist.

Kan VoVeSa hier ook iets mee doen? Wij menen op deze vraag antwoord te kunnen geven door het opstarten van een recreatie-uur volleyballen.

Kom met z'n allen op maandag recreatief volleyballen!!

Met deze slogan begint VoVeSa vanaf 9 januari 2012 met recreatief volleyballen.

Hoe zal dit uur invulling krijgen? Dat is afhankelijk van wat de vraag vanuit de groep. Onderling kan afgesproken worden hoeveel tijd er besteed wordt aan de warming-up, conditietraining, technische oefeningen en het spelen van een wedstrijd. Zo kan het zijn dat de groep zegt dat gezelligheid de boventoon voert en dat men vooral een wedstrijdje wilt spelen. Dat is aan de groep. De eerste maandagen zal iemand van het bestuur aanwezig zijn.

Vanaf maandag 9 januari 2012 bent u van 20.45 tot 22.00 uur van harte welkom in sporthal "de Bildtse Slag" in St. Annaparochie. U moet 18 jaar of ouder zijn en de kosten zijn € 10,- per maand.

Aanbieding: Begin het jaar voordelig, de maand januari is gratis!

Voor vragen Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel (0518-401260) Karin Schuhmacher.