TallentenTrainingAkkrum

Het Talenten Trainingscentrum Akkrum organiseert voor het vijfde jaar de talenten trainingen.

Voor deze trainingen zoeken wij getalenteerde meisjes1, die zin hebben om twee keer in de maand op de zondagochtend extra trainingen te krijgen op techniek. Je zult trainen met andere jeugd met nagenoeg hetzelfde niveau. De trainingen duren 2 uur en zullen gegeven worden in Akkrum.

Een selectietraining2 zal plaats vinden op zondag 17 september 2016 in:
Sporthal de Utingeradeelhal
Spikerboor 1
8491 DP Akkrum

Er wordt een selectie gemaakt in 2 leeftijdscategorieën, namelijk:
- C jeugd, geboren op of na 1 okt. 2003. Selectietraining van 10.00 - 11.00 uur.
- B jeugd, geboren op of na 1 okt. 2001. Selectietraining van 12.00 - 13.00 uur.

Getalenteerde D-jeugd, die al in de C-competitie speelt, is ook welkom. Als er meer C’s aangemeld worden dan B’s kan je ook om 12:00 ingedeeld worden. Dit hoor je op tijd.

Ton Thannhauser (DSVS), Folkert Hofman (VC Joure) en Ron Durge (S.N.V.V.) zullen weer voor de trainingen zorgen, alle drie in het bezit van de VT3 licentie.

Als je graag mee wilt doen aan deze selectietrainingen kan je je aanmelden (voor 15 september 2017) door dit formulier in te vullen en te mailen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Maar let op: aanmelden mogelijk zolang er plaatsen beschikbaar zijn. Dus meld je op tijd aan!

We vragen wel van je dat je gemotiveerd bent en alle trainingen kunt volgen.

Ondanks de ondersteuning van de Nevobo regio Noord kunnen wij deze trainingen niet kosteloos aanbieden. Voor de jeugd, die wil gaan deelnemen, zit hier een eenmalig inschrijfgeld aan vast wanneer zij geselecteerd zullen worden. Dit inschrijfgeld bedraagt 140,00 euro voor de trainingen, inclusief een eindtoernooi en Beach & BBQ weekend. Tevens vragen we een eigen bijdrage van 10 euro voor het shirt, dat je naderhand mag behouden3.

 

Wij hopen op enthousiaste reacties en een volle hal op 17 september! Tot dan!

 

Ron Durge

Coördinator Talententrainingen Akkrum

1Voor jongens start in Oudehaske een initiatief.

2N.B.: alleen bij voldoende aanmeldingen kunnen de talententrainingen door gaan.

3Dit bedrag is een indicatie. Op de selectiedag wordt het definitieve bedrag bekend gemaakt. Uiteraard zal hier niet veel van afgeweken worden.