Zaterdag 17 september organiseerde dames 1 van VoVeSa voor haar jeugdleden een trainingsdag.

CMV Jeugd

teamcmv

De dag begon voor jongste leden met een circuittraining van het Cool Moves Volleybal. Deze vorm kent zes verschillende spelniveaus, zodat ook de jongste volleyballers stapje voor stapje op een speelse, dynamische manier het spel onder de knie kunnen krijgen. Elk onderdeel kwam op deze trainingsdag aan bod. De kinderen lieten zien hoe goed ze de verschillende onderdelen van het volleybal al beheersen.

douwesfruit

In de pauze werden de kinderen getrakteerd op heerlijk fruit van Douwe’s fruithal, want bewegen is gezond en daar past fruit perfect bij. Na afloop kregen alle kinderen een mooi diploma met daarbij de behaalde scores. Top gedaan allemaal!

C en B Jeugd

teamjeugd

Vervolgens waren de C- en B-jeugd van VoVeSa aan de beurt. Hier stond een training Smashbal op het programma. Smashbal is een uitdagend volleybalspel dat zich richt op de meest aantrekkelijke volleybaltechniek; de smash! Dit maakt het een stoere, aantrekkelijke en uitdagende sport. Dit was ook duidelijk te merken. Gedurende twee uur werd er door de jeugd fanatiek en met veel inzet en plezier gewerkt aan de aanval. Tot slot werd er door de jeugd een wedstrijdje tegen Dames 1 gespeeld waarin de geleerde technieken in de praktijk gebracht werden. Hier werd duidelijk dat er veel talent is binnen de verenging. Super gedaan allemaal! Na afloop was er voor iedereen een mooie VoVeSa bidon gesponsord door Tympro Hearing Protection en JP relatiegeschenken.

Bidons2

We kijken terug op een zeer geslaagde trainingsdag. De jeugd van VoVeSa is helemaal klaar voor het nieuwe volleybalseizoen!

 

Foto's

Bekijk hier onder alle foto's.