Nieuws

oliebollenQuiz

Woensdagavond om 20:00 uur was te zover de VoVesa Oliebollen Quiz ging online. 50 vragen over van alles en nog wat VoVeSa, Sport, Film, Muziek, Algemene kenis en (minder) bekende Nedelanders. Een quiz voor het hele gezin dus. De quiz werd online via Kahoot gehouden.

Sporthal leeg

Volleyballers, Helaas hebben vanavond van onze minister president te horen gekregen dat we 5 weken in een volledige lockdown gaan. Een van de maatregelen is dat er geen binnensporten uitgeoefend mogen worden tot ten minste 20 januari.

alv 750x375

Hallo Leden,

We proberen in deze uitdagende tijd een algemene ledenvergadering te plannen waar we bij elkaar zouden kunnen zitten. Maar de nieuwe maatregelen maken dat niet gemakelijker voor ons. Wij vinden het op dit moment niet verantwoord om met groepen volwassenen in een ruimte te zitten voor een langere periode. Daarom zal de ALV van aanstaande maandag 19 Oktober niet doorgaan.

We gaan op zoek naar een nieuwe datum en op welke wijze we dit willen gaan doen. We gaan als eerste bekijken of we dit digitaal zouden kunnen gaan doen.

 

We houden jullie op de hoogte.

 

Het Bestuur

VoVeSa

 

corona vovesa

Helaas moeten we constateren dat het allemaal niet zomaar voorbij is dit corona virus. De maatregelen moeten weer aangescherpt worden en dat heeft ook voor ons een aantal gevolgen. Hieronder zijn de voor ons belangrijkste maatregelen opgesomd. Zie ook het bericht van Nevobo.

corona vovesa

Op deze pagina vind je de meest recente berichtgeving over de gevolgen van het coronavirus voor onze vereniging.

vovesatv

We mochten het volleybalseizoen weer beginnen in deze rare tijd. Met een beperkt aantal supporters en na afloop weer even nagenieten voelde het weer even als vanouds natuurlijk met de daarbij geldende coronamaatregelen. Nu de regels helaas weer aangescherpt moeten worden om het coronavirus zoveel mogelijk in te dammen was het met publiek van korte duur. We zijn natuurlijk erg blij dat we nog steeds mogen spelen maar hoe leuk is het ook al is het zonder gejuich dat de mensen om ons heen toch van ons mooie spel kunnen meegenieten. 

corona vovesa

Naast de algemene regels die zijn opgenomen in het algemeen protocol Verantwoord Sporten zijn in overleg met het Sportcentrum De Bildtse Slag een aantal aanvullende maatregelen opgesteld voor het gebruik van de sporthal en kantine.

Hallo Vovesianen,

Het heeft even op zich laten wachten, maar we kunnen de teamindelingen eindelijk met iedereen delen. Nog niet alle posities zijn ingevuld maar hier staan een aantal lijntjes voor uit.

Mocht je denken maar waarom ben ik niet benaderd voor een van de openstaande posities, schroom dan niet en neem contact op met een van de bestuursleden.

Als je vragen of opmerkingen hebt over de trainings- en/of teamindeling neem dan even contact op met het bestuur of de jeugdcommissie.

beach13+4

Afgelopen week hebben we met trainers en bestuur een succesvolle proeftraining gedraaid op het beachvolleybalveld bij ‘De Waaie’. We gaan starten met Beach trainingen voor de jeugd van VoVeSa!

beach jeugd 2020

Op 28 april meldde minister-president Rutte dat buitensporten voor jeugd weer toegestaan is. De beachcommissie van VoVeSa heeft samen met de trainers, stichting de Waaie en de gemeente Waadhoeke snel kunnen regelen dat jeugd tot en met 12 jaar weer kan beachvolleyballen.